´´Jeg er rasende: Hvordan skal vi gamle komme op i hallen?´´

Nancy Haugaard fra Hirtshals er rasende over at stemmeurnen i år står i Hirtshals Hallen

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1248 dage siden

Nancy Haugaard har henvendt sig til Skipperposten, for at fortælle hvor utilfredse de ældre indbyggere i Hirtshals er, for i år at skulle afgive stemme i Hirtshals Hallen.

- Jeg er rasende! Hvordan har de nogensinde tænkt sig at vi gamle skal komme op i Hirtshals Hallen for at stemme. Jeg ved simpelthen ikke hvad de tænker på?, fortæller Nancy til Skipperposten.

I modsætning til de forrige år hvor valget har fundet sted på Rådhuset, Biblioteket og Hotel Hirtshals, har Nancy og de andre ældre i år ingen mulighed, for at komme op til stemmeurnen i Hirtshals hallen.

- Jeg har snakket med flere af de ældre, som vælger simpelthen ikke at stemme, fordi vi på ingen måde kan komme op i Hallen. Jeg synes at man burde holde det på Hirtshals Skole eller på Hotel Hirtshals, hvor vi har mulighed for at gå ned, fortsætter Nancy.

En idé kunne også være at sætte busser ind, men det er ikke en realitet:

- De burde i det mindste sætte busser ind, som kunne køre rundt og samle de ældre og folk uden bil op. Men så langt tænker man ikke oppe i Hjørring - og da jeg fik valgkortet ind af brevsprækken og så valgstedet derpå blev jeg rasende!, afslutter Nancy.

Det har ikke været muligt at få fat i Hjørring Kommune til en kommentar, men hvad synes du om årets valgsted? Kommenter herunder, på Facebook eller via mail på denne side.

Kommentarer & synes godt omDenne reklameplads er ledig, kunne din virksomhed få gavn af pladsen? Så læs mere her:

Læs mere om annoncering