Værtshuset Skipperkroen i Hirtshals lukker

Værtshuset har allerede afbestilt al musik og opsagt medarbejderene

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1376 dage siden

Værtshuet Skipperkroen i Hirtshals lukker, som følge af alvorlig sygdom internt i firmaet. Skipperkroen lukker pr. den 1. september i år og allerede nu har man afbestilt al fremtidig livemusik og i slutningen af april opsagt alle medarbejde og barpersonale.

Skipperkroen fortæller til Skipperposten, at det næsten ikke er til at holde ud at komme på arbejde, da der ikke er andet end negativ omtale for tiden. I stedet for positive kommentarer omkring lukningen, holder folk sig til det negative som: "I lukker nok hva? Er i ved at gå konkurs?" eller "Kan i ikke klare det?".

Lukningen kommer som følge af alvorlig sygdom

Lukningen kommer som følge af alvorlig sygdom internt i firmaet, og altså ikke på grund af konkursbegæring.

- Vores kunder er naturligvis kede af det og synes at der er skrækkeligt, og de unge mennesker som ikke tager til Hjørring synes også at det er træls, da intet andet værtshus har åbent til klokken fem, fortælles der fra Skipperkroen.

Skipperkroen åbnede med den nuværende chef for fire og et halvt år siden, og nu hvor lukningen står for døren er det hårdt for medarbejderene at miste arbejdspladsen.

- Det eneste værtshus hvor der, som følge af lukningen, ikke sladres er på Færgekroen, hvor Christian Winther Borup modsat ønsker at støtte, hjælpe og samarbejde Skipperkroen, det fortæller Skipperkroen.

Kommentarer & synes godt om