Flertal i Hirtshals lever ´´Hjemme bedst´´-stilen

Den overrepræsenterede befolkningstype i Hirtshals er ´´Hjemme bedst´´

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1316 dage siden

Den overrepræsenterede befolkningstype i Hirtshals er "Hjemme bedst".

Befolkningstypen "Hjemme bedst" består hovedsageligt af 30 til 60 årige, hvoraf tre fjerdedele er enlige og som oftest uden hjemmeboende børn. Uddannelsesniveauet er lavere end gennemsnittet, idet tæt på halvdelen er gået direkte fra grundskolen til arbejdsmarkedet.Såvel beskæftigelsesniveau som beskæftigelsesgrad er lavere end blandt befolkningen som helhed, og det gælder tilsvarende for formue og indkomst.

Langt de fleste af "Hjemme bedst" bor i almennyttigt boligbyggeri, hvor de sætter pris på de hjemlige omgivelser og det nære. Fritiden bruges blandt andet på at besøge familie og venner, og det foregår ofte på cykel eller med kollektiv trafik, idet under halvdelen har bil.

Adfærd og livsstil

For befolkningstypen "Hjemme bedst" går turen relativt ofte på biblioteket for at hente en bog eller til kiosken for at hente den nyeste udgivelse af Hjemmet eller Se og Hør. De fleste læser desuden lokalavisen, og befolkningstypen bruger internettet næsten lige så ofte som gennemsnitsdanskeren.Ellers er det fjernsynet, der leverer en stor del af underholdningen i hjemmet, ligesom Hjemme bedst også gerne bruge en aften på en tur i biografen.

?

Kommentarer & synes godt om