Endnu engang tid til sommer-byvandringer i Hirtshals

Torsdag den 2. juli starter de populære sommer-byvandringer med bla. Knud Størup som guide

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1304 dage siden

Torsdag den 2. juli starter de populære sommer-byvandringer i Hirtshals. Turene, som lægger vejen forbi mange af byens seværdigheder, bliver formidlet med både historiske detaljer, humoristiske anekdoter og et godt indblik i byens udvikling gennem årene.

Også i år vil det være Knud Størup og Johan Haugaard som tager gæsterne med rundt til byens seværdigheder.

- Det bliver helt sikkert nogle spændende og lærerige ture, ikke kun for turister, men også for lokale. Og vi er meget glade for, at 2 så erfarne herrer stiller op som guider og deler ud af deres store viden. De har begge brugt vinteren til at researche på nye fortællinger – så der bliver helt sikkert nyt at opleve og høre om, fortsætter Laila Zielke.

Johan Haugaard, som har været guide på turene siden opstarten i 2011, har en forkærlighed for det historiske perspektiv og de skæve vinkler, som han formidler med et lunt glimt i øjet.

Knud Størup, vil i sær lægge vægt på de senere års udvikling i byen, hvilket han kender indgående til via sine 28 år som Hirtshals’ borgmester.

Tag med på en spændende vandring i Hirtshals’ historie, nyere som ældre. Alle torsdage i juli samt første torsdag i august kl. 10.30. Endelig bliver der en byvandringtur i efterårsferien. Mødested ved mindestenen for RF2’s forlis på Den Grønne Plads i Hirtshals.

Datoer: 02.07, 09.07, 16.07, 23.07, 30.07, 06.08 og 15.10
Tid: Alle ovenstående datoer klokken 10.30
Sted: Mindestenen ved Den Grønne Plads i Hirtshals
Kontaktperson: Turistchef Laila Zielke, lz@visithirtshals.dk, mobil 40 37 19 97.

Kommentarer & synes godt om