Ny restaurant i Hirtshals: normanns åbner på fredag

Den nye restauration, normanns, i Nørregade, åbner for første gang dørene på fredag

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1304 dage siden

Den nye flotte restauration, normanns, åbner fredag den 3. juli dørene, hvor man på dagen kan nyde godt, fra deres åbningsmenukort. Restauranten har været længe under vejs og gæster har glædet sig til åbningsdagen, som nu er overskuelig tæt på.

- Vi (red:Kasper og Anne-Mette) fik idéen om at starte en kombineret fiskehandel op sidste efterår da vi var i Gilleleje. Det skulle være en fiskehanden hvor man også kunne sidde ned og nyde fisken. Den idé er dog langt fra det endelige resultat og vi glæder os til at åbne, fortæller Kasper Normann Jensen til Skipperposten.

Da Kasper Normann og Anne-Mette Hansen kørte hjem fra Gilleleje sidste efterår, gik der ikke længe før lokalet i Nørregade kom på tale, de besluttede at tage et kig på lokalerne, men kunne hurtigt se, at det ikke var "fiskebutikslokaler".

- Efter vi havde kigget på lokalet i Nørregade gik der lige nogle måneder med at gå og tænke og strikke sammen, for 11-13 år siden søgte en pizzamand om tilladelse til at lave resturant i lokalerne, men den blev afvist af kommunen. Vi prøvede alligevel at søge og vi fik så "ja" i starten af 2015. Nu har vi lige i dag fået alkoholbevilling, fortsætter Kasper Normann Jensen.

? Følg med i normanns aktivitet på deres Facebook-side

Køkkenchefen har så godt som styr på menukortet

Køkkenchefen hos normanns, Søren Cornelius, har i eftermiddags fået styr på de sidste detaljer til menuen på åbningsweekenden - og derefter følger den udviddede standardmenu, som træder i kræft fra mandag den 6. juli.

MENUEN FOR ÅBNINGSWEEKENDEN (3. juli til 5. juli, fra 11.00 til 22.00):

Frokost indtil kl. 16.00

♦ Friske krabbeklør serveret med citron, mayonnaise, baguettes & smør

♦ Fish ´n Chips af friturestegte torskestykker serveret med sauce Tatar, citron & pommes frites

♦ Normanns sandwich med krydderurtemarineret flanksteak med rucolasalat, syltede rødløg, bagt peberfrugt, basilikumspesto & aioli

Eftermiddagstilbud

♦ Kaffe/the med tærte

Aftenmenu fra kl. 16.00

♦ Skaldyrsuppe kogt på hjemmelavet fiskefond serveret med brød & smør

♦ Ribeye steak 200 gr. serveret med dagens grønt, pebersauce & ovnbagte kartofler

♦ Coq au vin, kyllingstykker braiseret I rødvin hertil perleløg, bacon, gulerødder & champignon serveret med ovnbagte kartofler

♦ Crème brûlée serveret med friske skovbær

Fra mandag den 6. juli udviddes der til fuld menu.

Facadeskilte kommer i morgen tirsdag

Facadeskilte til normanns leveres i morgen af reklamefirmaet Hostrup Reklame. I morgen skal blandt andet vinduerne have lavet "frossenglas" folie op i bordhøjde, og logo på vinduerne.

Reception for forretningsforbindelser, familie & venner torsdag

Vi har glædet os til denne dag! Nu er vi endelig klar til at åbne dørene og forkæle jeres ganer med smagsoplevelser hos byens nye spisested - normanns!

I denne anledning vil vi gerne byde forretningsforbindelser, venner og familie til en uformel, hyggelig reception torsdag 2. juli fra kl. 14.00.

Fredag den 3. juli kl. 11.00 åbner vi dørene for de første serveringer.

Vi glæder os til at se jer!
normanns - Kasper & Anne-Mette

Kommentarer & synes godt om