Blue Water Shipping er flyttet til større lokaler

Virksomhedens lokaler på Østhavnsvej på havnen i Hirtshals var ikke nok

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1373 dage siden

Blue Water Shipping vokser stabilt på Hirtshals Havn og som resultat af det øgede aktivitetsniveau, er medarbejderstaben løbende blevet udvidet over de seneste år. Blue Water Shipping i Hirtshals beskæftiger i øjeblikket 18 medarbejdere, og det betyder, at virksomhedens nuværende lokaler på Østhavnsvej på havnen i Hirtshals ikke har tilstrækkeligt store rammer hverken i dag eller i forhold til forventningerne til den fremtidige udvikling.

Den 20. juli 2015 flyttede Blue Water Shipping i Hirtshals til nye lokaler på Jens Munksvej 1 og i forbindelse med flytningen til de større lokaler, udtaler direktør Bent Rasmussen hos Blue Water Shipping i Hirtshals:
 

- Vi har i de seneste år oplevet en løbende vækst i aktiviteterne på Hirtshals Havn, og den udvikling ønsker vi naturligvis skal fortsætte, og det er desværre ikke muligt med de nuværende rammer. Derfor flytter vi til nye lokaler.
- En væsentlig del af vores nuværende aktiviteter udgøres naturligvis af vores godstrafik på Island og Færøerne i samarbejde med Smyril Line. Derudover har vi forventninger til vækst inden for offshore-sektoren samt til godstrafik til Norge, hvor vi i Blue Water Shipping har igangsat en strategisk vækstindsats.
 

 

 

Direktør Bent Rasmussen forventer yderligere ansættelser inden for speditionsområdet i løbet af de kommende år, efterhånden som aktivitetsniveauet stiger.
Blue Water Shippings nye lokaler på Jens Munksvej er lejet hos MarineShaft og har udsigt over den udvidelse af havnearealet på 250.000 kvadratmeter, som Hirtshals Havn er i gang med, og som forventes færdig i 2016. Hertil siger Bent Rasmussen:
 

- Vi får en formidabel udsigt over de nye arealer og over Skagerrak, men vi forventer ikke, at vi får lov til at beholde udsigten ret længe, da interessen for de nye landarealer allerede er tydelig.

 

 

Som følge af Blue Water Shippings flytning til nye lokaler bliver der gode lokaler ledige på Østhavnsvej 10 på Hirtshals Havn.

Kommentarer & synes godt om