HAS informerer bredt til medlemmerne

Kanalsøgning bliver nødvendig for at modtage TV efter årsskiftet

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1249 dage siden

Med 20.000 medlemmer er det en udfordring at sikre sig, at alle får den nødvendige information om, at de den 5. januar skal foretage en kanalsøgning for at hente de tv-programmer, som deres pakke indeholder, at de efter den 1. februar får mulighed for at modtage deres internetforbindelse fra HAS Bredbånd, og at der i den forbindelse er praktiske gøremål som at installere et nyt modem og måske ændre email-adresse.

- Vi har allerede holdt en række informationsmøder, hvor vi har mødt omkring 1000 af vores medlemmer, men i bestyrelsen har vi besluttet, at vi vil invitere til endnu flere medlemsmøder i den kommende tid, fortæller formand for Hjørring Antenneselskab (HAS), Kurt Larsen.

- Vi vil være helt sikre på, at medlemmerne ikke står tilbage med spørgsmål, som de føler, de ikke har fået besvaret. Derfor vil vi på møderne blive endnu mere konkrete. Vi vil give helt praktisk anvisning på, hvordan medlemmerne skal foretage den nødvendige kanalsøgning på deres tv. Vi vil demonstrere, hvordan de skifter deres modem og installerer det nye. Eller hvordan de sætter en ny boks til eller skifter ”bland selv” tv-kanaler.

- På møderne vil vi selvfølgelig tage imod spørgsmål, fordi vi på den måde får nyttig viden om, hvilke praktiske løsninger, der skal til for at hjælpe vores medlemmer. Derfor vil jeg gerne opfordre alle til at komme frem med de usikkerheder, som de føler, så overgangen til nye tv-pakker og senere overgangen fra Stofa til HAS Bredbånd bliver så gnidningsløs som muligt, understreger Kurt Larsen. Formanden tilføjer desuden, at HAS vil informere så bredt som overhovedet muligt: På medlemsmøder, på Facebook, på hjemmesiden www.has.dk, på antenneselskabets info-kanal og i det medlemsblad, der udkommer sidst på året.

- Jeg vil også gerne opfordre familie og venner til de af vores ældre medlemmer, som måske kan have lidt svært ved at overskue det nye, til at give en hjælpende hånd. Det kan være med at foretage kanalsøgningen eller i forhold til bredbånd. Vi kan se, at omkring 20 pct. af de medlemmer, der har internet gennem Stofa, har en email-adresse, der indeholder @stofanet.dk. Den adresse skal naturligvis ændres, men jeg kan berolige med, at får man det ikke lige gjort til den 1. februar, er Stofas server aktiv i 30 dage, så brugerne vil stadig have mulighed for at hente post i den tid, afslutter Kurt Larsen.

Kommentarer & synes godt om