Hjørring Antenneselskab besvarer spørgsmål

HAS skifter fra Stofa til YouSee og besvarer nu spørgsmål i den forbindelse

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1303 dage siden

Når bestyrelsen i Hjørring Antenneselskab (HAS) har valgt at skifte Stofa ud med YouSee som leverandør af tv-signaler fra den 1. januar og fra den 1. februar selv stå for leveringen af bredbånd og på den måde spare de omkring 20.000 medlemmer for et større millionbeløb, så vil der nødvendigvis melde sig både usikkerhed og praktiske spørgsmål. Derfor har bestyrelsen også inviteret til en række medlemsmøder og vil fortsat gøre det resten af året og de første par måneder af 2016.

- Vi er rigtig positive over, at vi på medlemsmøderne foreløbig har mødt flere end 1000 af medlemmerne. Vi har fået lejlighed til at informere om bevæggrundene for de store forandringer, men vi har også fået en masse spørgsmål, som vi har givet svar på. Hvis der er medlemmer, som de føler, at de stadig mangler svar, er de velkommen på medlemsmøderne i december og januar. Men i virkeligheden kan de få svar på rigtig mange praktiske spørgsmål på vores hjemmeside www.has.dk. Her har vi nemlig samlet svarene på de mest almindelige spørgsmål om tv-signaler, bredbånd, udskiftning af bokse og lignende, som vi har fået på medlemsmøderne, forklarer formanden for HAS, Kurt Larsen, der tilføjer, at der også er informationer på info-kanalen på plads 30 og i det medlemsblad, som HAS sender ud til alle medlemmer til jul.

- De medlemmer, der har en aftale med Stofa – det kan være i forhold til bredbånd, bokse eller telefoni – vil automatisk få et brev fra Stofa med informationer om, hvordan de skal forholde sig, når aftalen ophører og overgår til HAS. Efter aftale med Stofa har vi fået lov at lægge yderligere information til medlemmerne i brevet, fortæller Kurt Larsen.

De omkring 10.000 medlemmer, der i dag får leveret deres bredbånd af Stofa, vil givetvis være interesseret i at vide dels, hvordan deres hastigheder på nettet vil blive, når HAS selv overtager distribution af bredbånd, og dels den fremtidige pris.

- Derfor lægger vi en såkaldt konverteringstabel på hjemmesiden www.has.dk. Her fortæller vi, hvad den nuværende hastighed bliver opgraderet til, og hvad forbindelsen vil koste. Vi forklarer også, at de medlemmer, der ønsker at benytte lejligheden til at ændre på deres nuværende forbindelse til en endnu højere hastighed fra den 1. januar kan gå ind på vores hjemmeside og foretage ændringen, som så vil træde i kraft den 1. februar, siger HAS-formanden, der i øvrigt opfordrer alle, der søger svar om at se nærmere på foreningens hjemmeside med spørgsmål og svar.

Lykkes det ikke at finde svaret her, er man velkommen til at sende en email til info@has.dk og heri stille sit spørgsmål.

Kommentarer & synes godt om