I år bliver 15. gang med Nytårskoncert i Hirtshals

Hirtshals Musikforening & Hotel Hirtshals byder igen velkommen til nytårskoncert

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1126 dage siden

Traditionen tro afholder Hirtshals Musikforening igen i år Nytårskoncert på Hotel Hirtshals. Koncerten løber af stablen den 31. januar, når Vendsyssel Symfoniorkester skruer op for stemningen, med deres 35 mand store orkester, under ledelse af diregent Morten Lønborg Friis.

Vendsyssel Symfoniorkester er fast ingrediens i denne nytårstradition i Hirtshals, som altid trækker et stort og trofast publikum. Det 35 mands store orkester spiller som altid værker af tidens allerstørste komponister. Aftens diregent Morten Lønborg Friis vil med sikker hånd guide publikum igennem aftnen med et krydret musikalsk festfyrværkeri af klassike og morderne toner.

Dørene åbnes klokken 17.30 den 31. januar hos Hotel Hirtshals - koncerten starter klokken 18.00.

Historien bag koncerten

For 13 år siden prøvede Hirtshals Musikforening, Hotel Hirtshals og Den Musiske Skole en nyhed af i Hirtshals. Hidtil havde der ikke været deciderede nytårskoncerter i byen, og arrangørerne havde sommerfugle i maven. Ville det slå an?... Ville der komme publikum?... Det gjorde der – og det har det gjort hvert gang lige siden, sådan skrev vi i december-måned 2014 på Skipperposten.

Billeterne er stort set udsolgt

Billetterne til årets nytårskoncert er mere eller mindre udsolgt. Hirtshals Musikforening informerede fredag omkring klokken 13.00, at kun otte billeter til koncerten fortsat er tilsalg - den præcise status og pladsbestilling kan gennemføres på www.hirtshalsmusikforening.dk.

Kommentarer & synes godt omDenne reklameplads er ledig, kunne din virksomhed få gavn af pladsen? Så læs mere her:

Læs mere om annoncering