Ros til Fyrklit: ´´Det er ubetinget 6 ud af 6 stjerner´´

Fyrklit offentliggjorde onsdag en besked fra en yderst tilfreds gæst på Facebook

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1168 dage siden

En hotel- og restaurantgæst hos Fyrklit, uddyber i en mail sin største tak for en flot servering og god service på hotellet i Hirtshals. I e-mailen sendt til hotellet og derefter delt på Facebook, fortæller gæsten hvordan oplevelsen ligger op til en rekommandation, hos "vennerne i Silkeborg".

Gæsterne var oppe på visit i deres lejlighed på Fyrklit hotel, og ville i forbindelse med en fødselsdag besøge restauranten. Det var nok ikke den værste beslutning, for kort tid efter tikker en takke-mail ind:

- Jeg bliver nød til at sige WAUW. Det var en madoplevelse, der var i en liga for sig selv. Meget højt niveau. Super dejlig mad, fantastisk sød servering og meget vidende om maden, sådan skriver gæsten i e-mailen til Fyrklit.

Gæsten ligger også vægt på den dygtige ekspertise der kunne hentes, da gæsterne skulle vælge vinen til maden. Og Fyrklit kunne med rolig hånd guide gæsten til den korrekte vin og samtidig fortælle bredt om de enkelte vine.

Gæsten skriver i slutningen af e-mailen at karakteren for besøget bliver ubetinget 6 af 6 stjerner.

- Vi har et hold venner, der formentlig kommer op til jer fra Silkeborg blot på den anbefaling. Anders, vil du rose alle mand i restauranten. Det var en super helhedsoplevelse, skriver gæsten afslutningsvis i e-mailen.

Fyrklit topper af med en konkurrence

- Restauranten er kommet bedre fra start end vi overhovedet turde drømme om. Det samme er vores 12 hotelværelser og vi er i fuld gang med at opgradere vores 164 lejligheder, sådan skriver Fyrklit på Facebook.

Fyrklit udlodder, når Facebook-siden når 2.000 følgere, en overnatning i et dobbeltværelse inklusiv middag og morgenmad for 2 personer.

? Gå til opslaget på Fyrklits Facebook-side

Billedet er ikke forbundet med den nærværende historie.

Kommentarer & synes godt om