Safe Ocean Service rammer 1.500 dages milepæl

Safe Ocean Service, med base i Hirtshals, ramte i lørdags en milepæl at være stolt af

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1000 dage siden

Den nordjyske virksomhed, Safe Ocean Service, med base i Hirtshals, ramte i lørdagsnoget af en milepæl, idet De har opnået at arbejde i hele 1.500 dage uden nogen former for LTI – Lost Time Injuries per worked hours - eller - tabte arbejdstimer på grund af skader.

 

»Vi har et kæmpe fokus på sikkerhed og det gennemsyrer hele virksomheden lige fra medarbejderen i felten til selve værdien i hele virksomheden«

fortæller direktør for Safe Ocean Service, Chris Durhuus.

 

Denne milepæl inden for sikkerhed stammer helt tilbage fra Safe Ocean Services opstart i marts 2012, hvilket betyder at virksomheden har formået at udføre arbejde uden alvorlige ulykker indtil nu og vi planlægger at fortsætte i samme gode stil.

LTI, som er den betegnelse der bruges i forbindelse med ulykker, står for Lost Time Injuries og dette udtryk bruges når en ulykke forekommer mens et job bliver udført for en arbejdsgiver, hvilket resulterer i at medarbejderen den efterfølgende arbejdsdag eller i en periode efter ulykken er sket, ikke kan udføre de opgaver der står anført i jobbeskrivelsen.

Ifølge Safe Ocean Services direktør, Chris Durhuus, skyldes opnåelsen af denne milepæl til dels de strategier, politikker og værdier, som virksomheden meget nøje har fremsat og fremadrettet konstant arbejder for at bevare og forbedre.

- Det at have opnået 1500 dage uden alvorlige ulykker er en stor ting i offshore branchen, da høj sikkerhed anses som et kæmpe kvalitetsstempel, når der skal vælges nye leverandører. Derfor er vi selvfølge meget stolte af, at vores medarbejdere har været, og stadig er utrolige dygtige til at udføre deres arbejde med et fokus på høj kvalitet samtidig med at sikkerheden er i højsæde, siger Chris Durhuus.

Han fortsætter med at fortælle, at i en branche hvor konkurrencen er så hård, som den er på grund af den nuværende oliekrise, så er det vigtig at spille på de unikke tangenter man har, for at kunne skille sig ud fra konkurrenterne og på den måde bevare det gode ry hos nuværende kunder og samtid opnå opmærksomhed hos fremtidige kunder.

Safe Ocean Service har planlagt at fejre denne begivenhed ved at servere lækker festkage for de ansatte på mandag efter den lange bededagsweekend.

Ud over kontoret i Hirtshals, har virksomheden også et kontor i Houston, Texas, hvor der pt. er ved at komme gang i det onshore vindmarked, så her satser Safe Ocean Service en del på vind indtil oliemarkedet igen kommer op.

Kommentarer & synes godt om