Endnu et navneskift er nået til Hirtshals

Endnu en virksomheds navneskift er nu også nået til Hirtshals

Mere end 4 år siden

Benzinselskabet Statoil's navneskifte ses nu i Hirtshals,
hvor man fremover tanker benzin hos Circle K.

Så er det slut med at tage på Statoil i Hirtshals og fylde bilen med benzin og maverne med pølser. I stedet tager man nu til Circle K, da benzinselskabet Statoil skifter navn og tanken i Hirtshals følger trop.

Statoil har nu hørt under canadiske Alimentation Couche-Tard i tre år, og nu skal hele koncernen samles under det nye navn - det betyder også at tanken i Hirtshals har brugt de sidste dage på at skifte plakater, skilte og flag ud med de nye, hvorpå det nye navn nu tydeligt fremgår.

Fremover vil man på Circle K på Vestergade 1 i Hirtshals fortsat kunne tanke sin benzin, købe den gode kaffe eller få stillet sulten med en pølse.

Mere om Statoil og Circle K

Tilbage i 2012 købte Canadiske Alimentation Couche-Tard Statoil Fuel & Retail, en storspiller på detailmarkedet, det hele startede med én butik i den canadiske provins Quebec i 1980 - deraf det fransk klingende navn. Over de næste fem år vokser kæden til at være et foretagende med 11 forretninger, og herefter begynder canadierne ellers at købe sig til vækst i stor stil. Meget stor stil, det skriver Berlinske Business.

- Statoil Fuel og Retail har samlet omkring 3.000 medarbejdere fra de baltiske og skandinaviske lande på Telenor Arena i Oslo for at informere dem om ændringerne, det oplyser E24 til Berlinske Business.

Får årets skifte til 2000, havde Alimentation Couche-Tard over 1.600 butikker i Nordamerika, og det tal er i dag steget til 13.000 over hele verden og har i omegnen af 80.000 ansatte.

Koncernens primære butikskæder er Couche-Tard, Mac's, Circle K samt On the Run.

Kommentarer & synes godt om