Endnu et navneskift er nået til Hirtshals

Endnu en virksomheds navneskift er nu også nået til Hirtshals

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1169 dage siden

Benzinselskabet Statoil's navneskifte ses nu i Hirtshals,
hvor man fremover tanker benzin hos Circle K.

Så er det slut med at tage på Statoil i Hirtshals og fylde bilen med benzin og maverne med pølser. I stedet tager man nu til Circle K, da benzinselskabet Statoil skifter navn og tanken i Hirtshals følger trop.

Statoil har nu hørt under canadiske Alimentation Couche-Tard i tre år, og nu skal hele koncernen samles under det nye navn - det betyder også at tanken i Hirtshals har brugt de sidste dage på at skifte plakater, skilte og flag ud med de nye, hvorpå det nye navn nu tydeligt fremgår.

Fremover vil man på Circle K på Vestergade 1 i Hirtshals fortsat kunne tanke sin benzin, købe den gode kaffe eller få stillet sulten med en pølse.

Mere om Statoil og Circle K

Tilbage i 2012 købte Canadiske Alimentation Couche-Tard Statoil Fuel & Retail, en storspiller på detailmarkedet, det hele startede med én butik i den canadiske provins Quebec i 1980 - deraf det fransk klingende navn. Over de næste fem år vokser kæden til at være et foretagende med 11 forretninger, og herefter begynder canadierne ellers at købe sig til vækst i stor stil. Meget stor stil, det skriver Berlinske Business.

- Statoil Fuel og Retail har samlet omkring 3.000 medarbejdere fra de baltiske og skandinaviske lande på Telenor Arena i Oslo for at informere dem om ændringerne, det oplyser E24 til Berlinske Business.

Får årets skifte til 2000, havde Alimentation Couche-Tard over 1.600 butikker i Nordamerika, og det tal er i dag steget til 13.000 over hele verden og har i omegnen af 80.000 ansatte.

Koncernens primære butikskæder er Couche-Tard, Mac's, Circle K samt On the Run.

Kommentarer & synes godt om