Snart tid til Lions årlige turistfiskeauktion

Endnu engang afholdes Lions årlige turistfiskeauktion i Hirtshals

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 948 dage siden

En af sommerens store og fornøjelige aktiviteter i Hirtshals er Lions årlige turistfiskeauktion.

Endnu engang afholdes Lions årlige turistfiskeauktion til juli i Hirtshals, igen i år løber arrangementet af stablen i Auktionshallen på Norgeskajen, tæt ved Color Lines færgeterminal. Arrangementet afholdes den 2. juli 2016, klokken 13.00.

Allerede om formiddagen, ved 11.00-tiden, har publikum mulighed for at følge med i indpakningen og fremlægningen af de friske varer, ligesom det vil være muligt at købe forfriskninger, fiskefrikadeller, stegte fiskefileter og fiskesuppe i den opstillede ”Bodega”, som åbner klokken 11.30.

Der holdes auktion over mange forskellige fiskearter og produkter, som alle er pakkede i passende portioner, der svarer til en almindelig familiemiddag. Så det er altså ikke nødvendigt for feriefolket selv at skulle hjem og rense fisk, efter efter det skønne arrangement.

For tyske turister vil der være tolk tilstede, som kan oversætte og give gode råd.

For at turistfiskeauktionen skal ligne den rigtige fiskeauktion mest muligt, er det den samme, professionelle auktionsmester, der leder slagets gang og svinger hammeren bistået af lokale Lions-medlemmer.

De udbudte varer, som består af helt friskfanget fisk og diverse røg – og konservesprodukter, indsamles om formiddagen hos byens fiskeeksportører med flere, der alle sponserer det hele gratis til Lions. De indkomne auktionsbeløb kan derfor gå ubeskåret til Lions humanitære arbejde.

Auktionshallen kommer til at summe af liv

Auktionshallen vil i nogle timer summe af liv og god sommerstemning, så mød op med hele familien og få en god oplevelse på havnen i Hirtshals.

Auktionshallen er normalt ikke åben for publikum, så man har på denne måde også mulighed for at opleve hallen indvendig.

Selvom auktionen kaldes en "turistfiskeauktion", møder også altid en god del lokale borgere op. De byder flittigt på varerne, da de har opdaget, at der her kan gøres et godt køb.

Lions inviterer dig til at tage familie og venner med og få en god og spændende oplevelse i selskab med lokalbefolkningen. Der er mulighed for en god handel, og samtidig støtter en god sag. Der vil også være sjove aktiviteter for børn, ved dagens arrangement.

Kommentarer & synes godt om