Bliv klogere på krydrede drikke til fiskefestivallen

Vidste du for eksempel at man kan bruge akvavitten i madlavningen og til drinks

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1056 dage siden

Kært barn har mange navne og det gælder også når det kommer til brændevin - eller skulle vi sige snaps, eller akvavit? Måske bare "en lille én"?. Udover de mange kælenavne til den folkekære drik, er der faktisk også rigtig mange anvendelsesmuligheder.

- Vidste du for eksempel, at man kan bruge akvavitten i madlavningen, til drinks og mange andre ting end blot som sidevogn til det kolde bord, skriver Hirtshals Fiskefestival.

I år kan du blive meget klogere på den krydrede drik ved dette års Hirtshals Fiskefestival og som noget helt nyt i år inviterer Aalborg Akvavit på en gratis guidet tur gennem akvavittens verden, hvor der bydes på smagning af de nordiske dråber serveret sammen med lette fiskeanretninger.

Tid, sted & tilmelding

Arrangementet foregår i teltet ”Skibet” på Den Grønne Plads, fredag den 5. August og teltet "Bølgen” ved Sydvestkajen, lørdag den 6. August. Smagningerne finder sted klokken 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 og 15.00 både fredag og lørdag. Smagningen tager cirka 30 minutter.

Tilmelding foregår ved standen på dagen, hvor du kan booke en tid hos arrangementets akvavitambassadør. Der er plads til 12 personer per smagning.

Kommentarer & synes godt om