Hirtshalstoget måtte stoppe: Kalv gik på skinnerne

Hirtshalstoget måtte fredag eftermiddag stoppe op og afhjælpe dyret på skinnerne

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 937 dage siden

Hirtshalstoget på vej mod Hirtshals måtte fredag eftermiddag bremse pludseligt op lige før Vidstrup St., da togføren pludselig opdager en kalv på skinnerne. Dette forsinkede umiddelbart togdriften i omkring 10 minutter, da kontrolløren måtte begive sig ud på skinnerne, for at afhjælpe det bortkommende kreatur.

» Jeg måtte da ud at toget og hjælpe dyret
væk fra skinnerne, før vi kunne fortsætte turen. «

Togkontrollør,
Nordjyske Jernbaner

- Pludselig bremser toget og togkontrolløren løber gennem toget, først troede vi at det var en passager i den anden ende af toget som var faldet om, men senere ser vi kontrolløren løbe ud på skinnerne og finder så ud af at det var en kalv som vi stoppede for, fortæller en passager som var med toget til Skipperposten.

Toget forlod Hjørring klokken 14.03 og skulle ankomme i Hirtshals klokken 14.25, men toget ankom altså ikke rettidigt og på grund af situationen lige før Vidstrup ankom toget først efter forsinkelsen til slutsdestinationen.

- Vi stoppede toget fordi der var en kalv på skinnerne, vi var ikke ved at køre den over men jeg måtte da ud af toget og hjælpe dyret væk fra skinnerne, før vi kunne køre videre, fortæller togkontrolløren til Skipperposten.

Togkontrolløren ønskede ikke at oplyse sit navn til pressen og det var ikke muligt at få kontakt til Nordjyske Jernbaners administrerede direktør og presseansvarlig, Peter Hvilshøj, for en uddybende kommentar.

Togene kører naturligvis planmæssigt efter hændelsen.

Kommentarer & synes godt om