Rema 1000 i Hirtshals er klar til Vigo-lancering

I dag lancerer Rema 1000 i hele landet deres nye udbringningstjeneste

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 844 dage siden

Rema 1000 lancerer i dag - tirsdag den 25. oktober - den nye indkøbs- og udbringningsapp "Vigo", som som fungerer ved borgerenes evne til at hjælpe hinanden på en helt ny måde. Tjenesten fungerer både som en onlinebutik hvor du kan bestille varer, men også en mulighed for at bringe varer ud og dermed tjene penge. Det koster mellem 39 og 59 kroner pr. levering med Vigo og nogle af disse penge går til udbringeren.

Alle over 15 år har mulighed for at bringe varer ud med Vigo og det betyder at appen endda kan fungere som fritidsjob for unge. På appen modtages der en besked når der er varer som skal bringes ud og her kan man så vælge den enkelte opgave selv. Når opgaven er valgt har udbringeren så i omegnen af én time til at handle varene ind og på hjælpsommestevis bringe dem ud til kunde som har afgivet bestillingen.

Rema 1000's app på AppStore og Android Market kan downloades nu og opdateres automatisk i morgen.

Rema 1000 i Hirtshals er også klar

Rema 1000 i Hirtshals er klar til at hoppe med på lanceringen af Vigo og for 10 dage afholdte dagligvarebutikken en tilknyttet konkurrence på Facebook. I konkurrencen vandt Helle L. Andersen en præmie bestående af 2 kilo bland selv slik, 2 poser Kims Chips og 2 styk 1,5 liter Coca-Cola.

Rema 1000 i Hirtshals opfordre alle til at tilmelde sig som tilknyttet bud hos butikken i Hirtshals på Vigo.dk.

Vi har forsøgt at få en lokal kommentar vedrørende lanceringen, men har ikke fået svar på vores henvendelse.

Kommentarer & synes godt omDenne reklameplads er ledig, kunne din virksomhed få gavn af pladsen? Så læs mere her:

Læs mere om annoncering