Statoil blev torsdag rebrandet til Circle K

Torsdag blev Statoil på Vestergade i Hirtshals rebrandet til Circle K

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 801 dage siden

Circle K på Vestergade i Hirtshals blev torsdag rebrandet med nye skilte, bannere og dertilhørende, så også stationen i Hirtshals nu synligt er en Circle K-station.

Tidligere på året fortalte stationschef, Per Thrane, at skilte og dertilhørende skulle være på plads i uge 46. Det kosmetiske kom torsdag på plads og siden kalenderen fortsat skriver uge 45, så er ambitionen om at nå rebrandingen inden årsskiftet nået.

- Vi har over sommeren rebrandet 41 Statoil-stationer og overtaget 331 Shell-stationer, men nu går vi igang med resten af udskiftningerne, efter forhandlingerne af nye stationer (red: Shell) efter disse er kommet på plads, fortalte Marketing & Kommunikationsdirektør hos Circle K, Ann Kirstine Havsteen, tidligere på året til Skipperposten.

Circle K i Hirtshals er én af de stationer, som sammen med 40 andre netop nu rebrandes.

- Vi regner med at være færdige med at rebrande omkring årsskiftet, men jeg kan ikke sige om vi når det til uge 46. Vi tager 40 stationer ad gangen og så laver vi en tidsplan for dem, derefter tager vi det så lidt for lidt, for der er rigtig mange underleverandører der skal spille sammen, afsluttede Marketing & Kommunikationsdirektør hos Circle K, Ann Kirstine Havsteen.

Kommentarer & synes godt om