Skipperposten optimerer onlinemediet op til jul

Skipperposten præsenterer en stærk ny medieplatform til gavn for avisens læsere

Vær venligst opmærksom på at denne artikel er udgivet for over et halvt år siden.

Det ses i stigende grad at folk læser Skipperposten på farten, det har givet anledning til den største opgradering af Skipperposten.dk nogensinde. Som noget banebrydene kan onlineavisen nu læses problemfrit på alle enheder, herunder computere, tablets og mobilenheder. Avisen har samtidig fået et større ansigtsløft med fokus på brugervenlighed.

De fleste funktioner er at finde præcis hvor de plejer at være, blandt andet er det fortsat muligt at lede i kategorier og spicifikke områder, men nye funktioner som Webtv er tilføjet direkte i webavisen - og denne er endda også optimeret til afspilning på mobilenheder.

Det nu gamle design er fortid og et nyt moderne, stilfuldt og overskueligt design er at finde ved læsning på Skipperposten.dk. Samtidig er artikler og videoer lagt sammen til en enkelt instans - helt simpelt bare én sammenlagt nyhed. Videoer kan på den måde nu ses direkte i den enkelte nyhed, hvis en sådan er tilgængelig.

Vi er hos Skipperposten meget glade for optimeringen, som både betyder at læsere på mobilenheder ikke længere skal "scrolle" fra side til side for at læse avisen, men også det simple i at siden nu fremstår moderne og simpel, hvilket naturligt gør oplevelsen af nyhedslæsning bedre.

Udover opgraderingen af selve hjemmesiden er også logoet ændret en smule, hvilket også vil afspejle den simpelhed som der fremover vil fokuseres mere på. Ambitionerne er også at nyhedsstrømmen i det nye år skal øges og ifølge planerne vil avisen fokusere mere på udgivelse af lokale nyheder.

Hjertelig velkommen til hver og én læser, og ligeledes rigtig glædelig jul og godt nytår.

Hjemmesiden testes fortsat for eventuelle fejl og mangler, du er velkommen til at skrive en e-mail til os eller skrive til os på læserchatten, hvis du oplever noget unaturligt.

Kommentarer & Synes godt om