Scanmar afholder stor konference i Hirtshals fra i dag

Fra i dag afholder Scanmar, Thyborøn Trawl Doors & Hampidjan Trawls konference på Oceanariet

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 841 dage siden

Fra i dag og frem til den 9. december afholder Scanmar, i samarbejde med Hampidjan Trawls og Thyborøn Trawl Doors, stor konference på Nordsøen Oceanarium.

Ved konferencen kommer virksomheder fra både Danmark og Norge, for at se præsentationer og snakke om forskellige nytænkende effekter, som kan bruges i forbindelse med fiskeri. Ved konferencen vil der blandt andet være præsentationer af nye og innovative tekniske værktøjer og gæsterne vil også selv få mulighed for at deltage, i form af afprøvning og besvarelse af spørgsmål med hensyn til "grejet".

Meget af fokuset ved konferencen vil være rettet mod Scanmar's nye "brosystem", som lanceres i begyndelsen af næste år.

Det er første gang at Scanmar afholder konference på Nordsøen Oceanariet, og alle tre virksomheder - Scanmar, Tampidjan og Thyborøn Trawl - har selv stået for invitationerne af selvskabernes egne kunder, hvorfor et endeligt estimeret besøgstal endnu ikke kan fastlægges.

Vores produkter hjælper fiskere med information om hvad der sker med trawlet under vand. På den måde kan problemer på trawlet opdages, før de opstår og uden at det kun består af tal og billeder på en skærm, som det gør i dag.

- fortæller Scanmar til Skipperposten. (Oversat fra norsk til dansk)

Efter arrangementets afslutning den 9. december køres gæsterne med bus fra Skaga Hotel til Aalborg Lufthavn, hvor størstedelen af de deltagende flyver til København, til en overnatning på hotel og generel "sightseeing" i byen, da mange af de deltagende er fra udlandet og ønsker at se hovedstaden.

Oversigt over konferencen på Nordsøen Oceanariet

I dag - den 6. december:

De deltagende ankommer til Hirtshals, hvor de fleste flyver fra København til Aalborg. En bus kører deltagerne fra Aalborg til Hirtshals, hvor Hampidjan har booket hotelværelser til alle deltagerene på Montra Skaga Hotel.

7. december til 9. december:

"The Flume Tank Workshop" afholdes fra morgenstunden af onsdagen og frem til fredag aften.De fleste aktiviteter finder sted på Nordsøen Oceanariet på Marine Instituts Centeret.

9. december:

En bus kører deltagerne fra Skaga Hotel til Aalborg Lufthavn, hvor størstedelen af deltagerne flyver til København. Hampidjan har booket hotel i København for de deltagende for én nat. Deltagere er velkomne til selv at arrangere hjemturen fra Skaga Montra, hvis de ikke ønsker at tage med til København.

Kommentarer & synes godt om