Juletravlhed & nye tiltag hos Blomster By Ovesen

Nye tiltag på vej til blomsterbutikken "Blomster By Ovesen" i Nørregade

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 899 dage siden

Den forholdsvis nye blomsterbutik - "Blomster By Ovesen" - har med storm taget de lokale, som udtrykker deres kærlighed til butikken og alt hvad den står for. Udover blomster er butikken nu også startet med salg af blandt andet chokolade, bolcher, saft og lakrids - fra onsdag, den 7. december, starter butikken således også med salg af vin og om nogle dage startes der også med salg af eksklusive glasartikler af mærket DUTZ, mundblæst i Holland og sendt afsted mod Hirtshals i dag.

Blomsterbutikken i Nørregade har i juledagene specielt travlt med salget af buketter, kranse og guirlander, det er jo en ting som hører julen til og da julen jo også er højtiden for kirkegårdsbesøg, prydes flere gravsteder nu også af de flotteste kreationer fra butikken. 

Vi er blevet taget helt fantastisk imod fra dag ét, det har været en fornøjelse at åbne butik i Hirtshals. Vi har gæster fra hele landet, og mange af dem fra de større byer, som Århus og Viborg, er helt medtaget over at en butik som denne er at finde i Hirtshals og ikke en storby som København.

- fortæller Mark Ovesen, indehaver af butikken, til Skipperposten.

Butikken kom ved at tilfælde til at ligge i Hirtshals, da Mark tidligere på året ledte efter butikslokaler omkring i Nordjylland. Alle de andre alternativer blev for stor en udgift og det gav anledning til at leje lokalerne på Nørregade 32 i Hirtshals, efterfølgende har butikken fået vokseværk og er flyttet til større lokaler i den forhenværende H.C. Andersen, Nørregade 9, i gågaden.

Over 20 års erfaring indenfor faget

Mark har over 20 års erfaring indenfor faget (red: blomstersalg og binding) og er derfor udrustet til selv de mest komplicerede opgaver, han fortæller selv at ingen opgave er for stor eller for lille, til at blive løst i hans forretning. 

Mark og blomsterpigerne yder alle deres absolut bedste, for at sørge for at der hele tiden kommer nye tiltag i butikken og for at levere varer og ydelser, som ikke kan findes andre steder.

Blomsterbindingskurser med opstart næste år

Fra næste år starter man tilmed op med kurser, hvor alle har mulighed for at komme og lære at binde blomster, buketter og andre dekorative ting. Specielt vil der være kurser op til højtider som jul og påske.

Mark har i mange år undervist i netop blomsterbinding, og det har derfor også været et stort tilløbsstykke for det nye tiltag.

Alle får den samme behandling i min butik, og alle er også velkomne til de kommende kurser - om det er Fru. Jensen som kommer og køber en buket til 10 kroner hver eneste uge eller om det er en turist som kun én enkelt gang kommer og køber én buket til 10.000 kroner, så er det samme gode behandling de får.

- fortæller Mark afslutningsvis.

Mark understreger endnu engang til slut, at der ikke findes opgaver som ikke kan løses i butikken - og findes det ikke allerede i butikken, så sættes der en stor indsats ind, for at skaffe de manglende materialer, så den enkelte opgave kan blive løst hurtigst muligt.

Billeder fra den smukke blomsterbutik i Nørregade

Kommentarer & synes godt om