Ekkolodsforedrag med Nordjysk Småbådsklub tirsdag

Tirsdag afholdte Nordjysk Småbådsklub Garmin-foredrag på Agri College i Aalborg

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 932 dage siden

I går - tirsdag den 6. december - afholdte Nordjyske Småbådsklub Ekkolodsforedrag med GPS-giganten, Garmin, på Agri College i Aalborg. Ved foredraget havde klubben inviteret Søren Vesth og Lars Frithjof Nielsen fra Garmin til en snak om hvordan man får optimal glæde af sit ekkolod, herunder hvordan de forskellige ekkolodsteknologier og indstillinger kan hjælpe til ny viden og forhåbentlig flere fisk på krogen.

Ved arrangementet var der mulighed for at hente en masse nyttige tips og information, uanset hvilke mærke der står på ens ekkolod - og uanset om man som deltager kan betegnes som nybegynder eller hardcore indenfor fiskeri.

Ved foredraget deltog også Morten Østergaard fra Team LIMO, som hellere end gerne viste hans båd, med masser af teknologi fra Garmin, frem for gæsterne. Også Claus Møller Sørensen fra MarineXperten deltog med en demostand, hvor nysgerrigheden kunne stilles og hvor snakken om de nyeste marineprodukter fra Garmin blev præsenteret.

Vi opfordre alle med interesse for fiskeri til at lægge vejen forbi www.njsk.dk, hvor der kan læses mere om klubben som ofte er aktiv i Hirtshals.

Kommentarer & synes godt om