Konference om trawl afvikles ved Nordsøen Oceanarium

Konferencen om trawl og udstyr i forbindelse med fiskeri i fuld gang ved oceanariet onsdag

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 931 dage siden

Koncerencen med Hampidjan Trawls, Thyborøn Trawl Doors og Scanmar var onsdag i fuld gang, hvor der hele dagen blev præsenteret flere forskellige slags trawl og andre værktøjer i forbindelse med fiskeri - blandt andet viste Hampidjan deres kendte "Gloria Tråler", og Scanmar præsenterede deres seneste udstyr, frem for gæsterne.

Ved konferencen deltager virksomheder fra Danmark, Island, Færøerne, Norge, Grønland, Canada, Frankrig, Japan, Rusland og Chile, blandt andet for selv at se de forskellige trawl i funktion, men også for at få mulighed for svar på de forskellige nytænkende effekter, som kan bruges i forbindelse med fiskeri. Ved konferencen var der blandt præsentationer af nye og innovative tekniske værktøjer og deltagerne havde også selv få mulighed for at deltage, i form af afprøvning og besvarelse af spørgsmål.

Vi har afholdt arrangementet gennem 25 år og vi plejer at se mellem 65 - 80 deltagere, denne gang havde vi hele 85 deltagere, fra 10 forskellige lande, med til konferencen i Hirtshals.

- fortæller Haraldur Árnason, marketings- & salgsdirektør hos Hampidjan, til Skipperposten.

Konferencen fortsætter i morgen og frem til fredag aften, hvorefter de fleste deltagere fredag tager til København for at opleve hovedstaden, i form af "sight seeing", før turen igen lørdag går hjem til de forskellige virksomheder.

Billeder fra konferencen

Kommentarer & synes godt om