Lille chance for hvid jul over det lokale i år

TV2Vejrets hvidjulsbarometer viser under normal chance for hvid jul

Vær venligst opmærksom på at denne artikel er udgivet for over et halvt år siden.

Det er naturligvis ikke 100% muligt at fastlægge, hvorledes vi i år får hvid jul i Hirtshals og det lokale opland. Det viser sig dog at der foreligger et godt bud på chancerne, for nedbør i form af sne på og op til åretes juledag og aften.

TV2Vejret's 'HvidJulsBarometer'

Ifølge TV2Vejret's HvidJulsBarometer, skal vi dog ikke sætte næsen for højt op, efter den eftragtede hvide jul i år, hvor barometeret her på den 11. december, desværre ligger under "Normal chance" for hvid jul i år.

Hver dag frem til den 24. december tager TV2Vejret temperaturen på julesneen - og holder øjnene stift rettet mod chancen for den hvide jul. Til det formål bruges netop 'HvidJulsBarometeret', som viser, hvor mange procents chance, TV2Vejret vurderer, at der er for en landsdækkende hvid jul.

Hvornår kan det kaldes 'hvid jul'?

I Danmark kalder vi det landsdækkende hvid jul, når der den 24. december ud på eftermiddagen i mindst 90% af landet ligger 0,5 cm sne. Hvis der ét eller andet sted i landet ligger sne - så taler man om en lokal eller delvis hvid jul.

Kommentarer & synes godt omDenne ledige reklameplads er blevet vist over 837* gange den seneste måned, kunne din virksomhed måske få mere gavn af pladsen? Så læs mere her:

Læs mere om annoncering