Røde & Fede optræder på Admiralen i aften

I aften optræder Røde & Fede med god stand-up på Admiralen i Hirtshals

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 890 dage siden

I aften klokken 20.00 optræder "Røde & Fede", med god stand-up og komik, på Admiralen i Hirtshals. På aftnen vil de to herre diske op med højtbelagt humør og gode jokes, om mange forskellige og nogle abstrakte emner.

Jeg var i byen og så kommer der er pige hen til mig og spørger om jeg vil smage hendes læbepomade. Ja det vil jeg da gerne, jeg laver "kyssemund", men så stikker hun hånden ned i tasken og tager selve pomaden op, med en kommentaren: "Den er med fersken". Jeg tager en bid af den og går.

- præsenterer "Røde" som én af aftnens jokes til Skipperposten.

De to herre har tidligere deltaget i programmet "Nordjyllands Sjoveste" på TV2Nord, og de endte dog også med at løbe med 2.- og 3.-pladserne i konkurrencen. Det er dog muligvis Hirtshals sjoveste optræden, som i aften kan opleves på Admiralen i Hirtshals.

Christian Bertelsen som har Admiralen, bookede allerede et par uger efter åbningen de to herrer, men da måtte stand-up'erne desværre sætte en lidt anden - og noget mere langsigtet plan for showet.

Christian ringede og bookede os allerede et par uger efter åbningen. Han spurgte om vi kunne være klar om to dage, hvortil vi måtte svare at det kræver forberedelse at møde op med god komik.

- fortæller "Fede" til Skipperposten.

Det kan bestemt anbefales at tage til det jordnære stand-up show på Admiralen i aften, med start klokken 20.

Kommentarer & synes godt om