En ældre mand kørte lørdag morgen i havnen

En ældre mand blev lørdag reddet op af det kolde vand i Hirtshals havn

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 522 dage siden

En ældre mand kørte lørdag morgen klokken 9.10 i havnebassinet på Hirtshals havn, og det igangsatte den store redningsaktion, som involverede opmarch af en større mængde redningsmateriel, både til lands, til vands og i luften. Den ældre mand blev reddet op af det kolde vand, og blev taget med til behandling på Aalborg Universitetshospital.

Nordjyllands Politi fik anmeldelsen efter en passager på en færge, der var på vej ud af havnen, havde set at bilen kørte ud over en såkaldt nødrampe, det skriver TV 2 Nord.

Det tog dog indledningsvis Nordjyllands Politi lidt tid at finde den forulykkede bil på grund af strømmen i havnen, derfor kunne bilen og den tilskadekommende mand ikke reddes op på samme sted som ulykken indtraf. Ifølge lokale øjenvidner blev den ældre mand ikke reddet op af det kolde vand før klokken 10.10, altså en helt time efter ulykken indtræf.

Dykkere ledte efter andre forulykkede

Ved ulykken blev også dykkere rekviteret, deres opgave var blandt andet at undersøge bunden af havnebassinet for eventuelle passagerer, der kunne være gået ned med bilen. Denne eftersøgning blev dog efter et par timer indstillet, da man ikke kunne finde yderligere personer på bunden af havnebassinet.

»Vi har ikke vidst, om der var flere passagerer med i bilen, og derfor har vi brugt nogle timer på at lede. Men der er ikke noget, der tyder på, at der var andre end manden i bilen, og derfor har vi indstillet eftersøgningen,« fortalte vagtchef hos Nordjyllands Politi Henrik Beck til TV 2 Nord.

Kommentarer & synes godt om