Mænd i mørkt tøj og med rygsække virkede mistænkelige

To mænd af andet end dansk udseene udviste onsdag en atypisk adfærd ved Emmersbækvej

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 518 dage siden

To mænd af andet etnisk udseende end dansk blev onsdag aften set, da de bevægede sig ned af Åvej mod Emmersbækvej. Borgeren som opdagede de to mænd, fortæller at de begge to havde mørkt tøj på og begge bar også rygsæk. De to mænd skulle angiveligt have kigget ind af vinduerne i huse på begge sider af Engvej.

Personerne gik senere ned af Agerledet, Bymosevej og Toftagervej, mens de spurgte folk om vejvisning, men samtidig ignorerede disse anvisninger totalt, for derefter at gå i den modsatte retning. Dette kunne eventuelt være et forsøg på at lede folk til at tro, at mændenes forehavene var anderledes end først antaget.

En borger blev stoppet af de to mænd på hjørnet af Ulvkærvej og Kærvej cirka klokken 15.10. Der blev spurgt om vej til et autoværksted - på en gebrokken blanding af tysk og engelsk, hvor mændene angiveligt udgav sig for at være lastbilchauffører. Cirka et kvarter herefter, ser den samme borger de to mænd i Fakta.

Senere begav mændene sig ned af Margrethevej og de skulle efter sigende begge have hver sin skriveblog med. Politiet blev underrettet og sendte en patrulje på en rutinetur på Emmersbækvej, samtidig kunne politiet oplyse at man står klar til at rykke ud, hvis situationen går fra mistanke til reel handling, altså ved et faktisk indbrud.

Kommentarer & synes godt om