AVV er naturligvis klar til Naturmødet 2018

AVVs tema til Naturmødet 2018 bliver Affaldssortering ved husstanden

Mere end 2 år siden

Er du og din familie klar til at give jeres affald nyt liv?

Sådan formulerer AVV sig nu hvor Naturmødet 2018 står for døren, i år er AVVs tema nemlig Affaldssortering ved husstanden. I samarbejde med Hjørring Kommune stiller AVV skarpt på den kommende affaldssortering i Hjørring og Brønderslev Kommune, der bliver indført fra oktober i år.

AVV vil på på sjove og kreative måder vise, hvorfor og hvordan man i hjemmet skal sortere sit affald. Der er mulighed for at deltage i workshop, hvor kunsthåndværker Sanne Falk bl.a. viser, hvordan affald kan forvandles til smarte accessories og fantasifulde figurer. AVVs rullende informationstjeneste, Sorteringsbillen, er også at finde på standen, hvor du kan se, hvordan man kan indrette køkkenet derhjemme, så der er plads til den kommende sortering.

Afholder DM i affaldsstafet

Fredag formiddag afholder AVV endda DM i affaldsstafet, hvor de deltagende 3. klasser dyster om den yderst attraktive Gyldne Skraldespand. Sidst men ikke mindst er der også mulighed for at smage på de små gastronomiske hapsere af restemad, lavet af ingen anden end Mads Søndergaard fra det danske kokkelandshold. 

Ud over en stand, står AVV traditionen tro også for indretningen af Naturmødets LIFE-scene. Denne gang er det reparationsværkstedet Godt gjort, der viser hvordan affald kan forvandles til smarte vægge, sjove lamper og hyggelige sofa-grupper.

Kommentarer & synes godt om