Person fundet død under udsættelse i Hirtshals

En person blev ved middagstid onsdag fundet død i en bolig på Kirkegade i Hirtshals

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 333 dage siden

En person blev onsdag ved middagstid fundet død under en udsættelse fra et hus på Kirkegade i Hirtshals. Under udsættelsen var en advokat, den eventuelle nye lejer, politiet og fogeden mødt op, men det viste sig ikke at blive en helt almindelig udsættelse.

Da udlejeren i over et halvt år ikke havde hørt eller modtaget betaling fra lejeren, blev politiet og fogeden, sammen med udlejerens advokat onsdag formiddag sendt til adressen, for at sætte lejeren ud af boligen og herefter fremvise boligen for en eventuel ny lejer, som også var med ude på adressen.

En låsesmed blev rekvireret til at åbne døren da der ikke kom svar fra boligen, men før låsesmeden kunne få døren op måtte politiet køre på en anden opgave, og det betød at de tilbageværende partner stod alene, uden politiet, da døren gik op.

Da låsesmeden får døren op kunne vi lugte en sur-sød-agtig lugt, og da vi begynder at tilse boligen for at finde lejeren, fandt vi den anden mand i stuen. Jeg tror han har været død i længere tid, sådan fortæller en af de tilstedeværende til Skipperposten.

Politiet blev endnu engang tilkaldt til adressen, men denne gang var ordlyden på opgaven en helt anden. Politiet ankommer efter kort tid til stedet, tilser boligen og afsikre herefter huset, hvorefter en ambulance rekviteres til at hente den afdøde. Samtidig underrettes udlejeren også telefonisk.

Jeg bliver ringet op og får situationen oplyst af min advokat, da jeg ikke selv kunne være tilstede. Men sagen virker lidt mystisk, for det er et halvt år siden at lejeren muntligt opsagde lejemålet, og først i dag kunne vi gå ind og der finder de så en anden mand, som ikke er lejeren, død inde i husets stue, fortæller Mads Jensen som er ejer og udlejer af huset.

Udlejeren fortæller at fogeden efter fundet igen forlader adressen, hvorefter politiet og ambulancereddere arbejder med at få vedkommende ud af boligen. Udlejeren har i øvrigt givet Skipperposten tilladelse til at udgive denne artikel, men den presseansvarlige vagt hos Nordjyllands Politi har ikke ønsket at udtale sig om den konkrete sag.

Kommentarer & synes godt om