Stor succes med pizzaria hos Hirtshals Bageren

Bragende succes efter åbning af pizzaria hos Hirtshals Bageren på Margrethevej

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 312 dage siden

Onsdag i sidste uge var første åbningsdag for Sandwich & Pizza-delen hos Hirtshals Bageren. Inde i selve bagerbutikken finder man nemlig et mindre pizzaria indrettet i hjørnet af butikslokalet, og de lokale er vilde med konceptet.

Vi har haft rigtig mange kunder siden åbningen onsdag i forrige uge. Der er rigtig mange som kommer tilbage efter første besøg og mange kan godt lide vores sandwich, fortæller indehaver Yasmine til Skipperposten.

Der fortælles tilmed fra pizzariaets side, at der allerede er etableret en fast kundekreds - og at flere endda allerede er blevet dagligt tilbagevendende kunder. Skipperposten udnyttede ventetiden med at snakke med en kunde, som ved en tilfældighed befandt sig i pizzariaet mens vi var på besøg:

Jeg er her nede og få en oksekød sandwich hver dag omkring klokken 11. De er bare så gode hernede fra - så jeg er en tilfreds tilbagevendende kunde, fortæller vedkommende til Skipperposten.

Yasmine tilbereder og viser hurtigt en af de berømte sandwich frem for fotografering. Fotograf: Christian Holm Pedersen.

Pizzariaet er beliggende i selv samme lokaler som Hirtshals Bageren, umiddelbart ved siden af Spar på Margrethvej. Med varme retter i form af pizza og italienske sandwich vinder bageriet for tiden meget god omtale i det lokale.

Kommentarer & synes godt om