Geologiens dag ved Hirtshals Fyr i næste weekend

Kom og oplev geologien ved Hirtshals Klit nedenfor Hirtshals Fyr i weekenden

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 406 dage siden

Der inviteres til en oplevelsesdag med forløsning om geologien ved Hirtshals Fyr. Det sker når Støtteforeningen Hirtshals Fyr og Vendsyssel Stenklub arrangerer Geologiens Dag.

I den kommende weekend arrangeres der Geologiens Dag ved Hirtshals Klit, umiddelbart nedenfor Hirtshals Fyr. Ved arrangementet vil der b.la. være mulighed for at deltage i foredrag om geologien, tage på strandtur, deltage i diverse konkurrencer og prøve kræfter med stenslibning i værkstedet. 

Arrangementet starter lørdag, d. 15. september, klokken 10.00. Allerede fra starten vil der være konkurrencer og mulighed for at slibe og skære egne sten, med kyndig vejledning af medlemmerne fra Vendsyssel Stenklub.

Fra klokken 11.00 fortæller Hugo Richner om de forskellige bjergarter, mens Henrik Arildskov fortæller om strandens sten. Umiddelbart efter arrangeres der guidet tur på stranden, med søgning efter ledeblokke.

Mere viden om Hirtshals Fyr kan indhentes klokken 13.00, når Peter Jensen - fra Støtteforeningen Hirtshals Fyr - fortæller om fyrets mange funktionaliteter. Arrangøren anbefaler at ikælde sig tøj som passer til vejret og en dag i det fri.

Kommentarer & synes godt om