Besøg Nordjyllands Politi på Den Grønne Plads

Nordjyllands Politi stiller op til snak og uddeler gode råd hver tirsdag i Hirtshals

Mere end 2 år siden

Hver tirsdag parkerer Nordjyllands Politi deres såkaldte "mobile politistation" på Den Grønne Plads i Hirtshals. Det sker for at give borgere bedre lejlighed for at komme i kontakt med, og samtidig lette indgangsvinklen til det lokale politi i Nordjylland.

Du har mulighed for at tage en snak med betjenten (red.) om løst og fast i dit nærområde. Det kan, for eksempel, være, hvis du har brug for gode råd mod indbrud, eller hvis du har set steder, hvor der køres for stærkt, skriver Nordjyllands Politi på de sociale medier.

Det er i samme ombæring også muligt at anmelde en forbrydelse til politiet, så som tyveri eller lignende, hos betjenten i den mobile politistation. Samtidig lytter politiet gerne til gode idéer i forhold til politiindsatser i det lokale, og endeligt opfordres der såmænd også til en ganske jordnær snak, om foreksempel det kolde efterårsvejr.

Vi kommer også til at være til stede med den mobile politistation ved forskellige arrangementer i blandt andet Hjørring og Jammerbugt kommuner; der er flest arrangementer i forårs- og sommermånederne, så der håber vi på at få vores mobile enheder endnu mere på hjul, skriver Nordjyllands Politi afslutningsvis.

Politiets mobile politistation holder fremover på Den Grønne Plads i Hirtshals hver tirsdag fra klokken 12.00 til 13.00.

Husk at du også selv kan bestille en lokal forebyggelsesbetjent eller en færdselskontrol, læs mere om hvordan det fungerer og hvordan du bestiller politiet her: Nu kan du selv bestille en færdselskontrol eller betjent »

Kommentarer & synes godt om