Skagerrak Business Summit afholdes i Hirtshals

Den største årlige dansk-norske erhvervskonference afholdes på Nordsøen Oceanarium

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 196 dage siden

Den 22. november afholdes den største årlige dansk-norske erhvervskonference, Skagerrak Business Summit 2018, på Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Konferencens formål er at skabe forretningsrelationer på tværs af Skagerrak blandt danske og norske erhvervsfolk.

Ved arrangementet er der rig mulighed for at udvide netværket, indsamle spændende ny viden omkring udvikling og forskning, samt modtage eksempler på konkrete nyskabende projekter inden for de tre sektorer; den maritime branche, energi og IKT.

Nyeste viden om trends, forskning og udvikling

Ved arrangementet sættes der fokus på de tre brancher på tværs af Skagerrak, hvor intet mindre end 25 oplægsholdere vil engagere, inspirere og dele deres brancheviden med deltagerne. Konferencen handler om at holde deltagerne på forkant med den udvikling og forskning, der sker både i Danmark og Norge inden for de tre brancher.

Programmet byder på indlæg fra nogle af de mest nyskabende og innovative virksomheder på tværs af Skagerrak. Du kan blandt andet høre omkring de nyeste tendenser inden for den maritime branche, fremtidens digitale trends, Big data og kunstig intelligens samt virksomheders nye muligheder inden for energisystemer. Generelt vil alle oplæggene omhandle nyeste udvikling og forskning inden for de tre forskellige brancher både i Danmark og Norge.

Kurs mod ”Connectivity” og nye muligheder

Sidste år på konferencen fik 73% udvekslet mellem 4-30 visitkort og 86% fik nye potentielle kundekontakter. I 2018 er mulighederne for at skabe et nyt kundenetværk blevet endnu bedre, da vi i år sætter ”Connectivity” i højsædet.

Netværk er en væsentlig del af forretningslivet og har ligeledes en afgørende betydning for samarbejdet mellem Norge og Danmark. Derfor kan deltagerne under konferencen udvide deres danske og norske forretningsnetværk på hele 7 forskellige måder. Deltagerne får derfor stor mulighed for at opbygge relationer til potentielle samarbejdspartnere, nye kunder og ligeledes kontakt til oplægsholderne via en faciliteret matchmaking.

Dagen afsluttes med en stor festmiddag foran det store oceanarium – side om side med klumpfiskene, hajerne og de mange stimefisk. I øvrigt er det muligt for deltagerne at tilkøbe en ministand ift. at repræsentere sin virksomhed under konferencen.

Kommentarer & synes godt om