HAS-onsdage betyder billige biografbilletter

Tilbud til HAS-medlemmer: Tag to personer i biografen og betal for én billet

Mere end 2 år siden

Hjørring Antenneselskab går ganske naturligt ind for tv-serier, film og gode udsendelser i fjernsynet. De taler godt for gode tv-pakker, streaming- og lejetjenester, og stadig ytre de deres mening om 'det store lærred' og giver et godt tilbud.

Vi kommer nu engang ikke udenom, at film også skal ses i biografen, skriver Hjørring Antenneselskab.

Et samarbejde mellem Hjørring Antenneselskab og Hjørring Biocenter muliggør "HAS-onsdage", som afholdes den 1. onsdag i hver måned. På disse dage kan du som medlem af Hjørring Antenneselskab gå to i biografen for én billets pris.

Når du kommer i biografen skal du gå til HAS-standen, hvor der vil være personale fra HAS tilstede, som tjekker at du er medlem af Hjørring Antenneselskab.  Herefter får du udleveret en ”HAS-billet” som du skal aflevere ved kassen, når du betaler for din billet, skriver Hjørring Antenneselskab.

Billetter bestilles således på den almindelige måde, hvor du på www.hjbio.dk vælger den ønskede film og dine foretrukne sæder, hvorefter du møder op i biografen og betaler. Før og efter filmen står Hjørring Antenneselskab klar med personale til at rådgive og svare på spørgsmål vedrørende dit medlemskab.

Næste arrangement er den 5. december. Yderligere events kan findes på www.has.dk.

Kommentarer & synes godt om