OPDATERET: Maersk Etienne ligger ved Sildekajen.

Nye oplysninger fra Hirtshals Havn og Head of Communication hos Maersk Tankers.

Vær venligst opmærksom på at denne artikel er udgivet for over et halvt år siden.

Maersk Etienne ligger som vist på billederne herover og under ved Sildekajen overfor terminalen hos Fjordline, der også anløbes af Smyril Lines Norröna.  


Skærmbillede fra www.marinetraffic.com

- Maersk Etienne is there for about 6 days for maintenance purposes, oplyser på engelsk Klara Halkjaer, som er Head of Communication hos Maersk Tankers. 

- Skibet skal have en hurtig gang skrogmaling og skal ligge i ca. seks dage, uddyber Mikael Jensen, som er Port Officer og Pilot hos Hirtshals Havn.

- Manddag eller tirsdag skal den vendes rundt, så de kan komme til på den anden side. Skibet er 186 m langt, 32 m bredt og har en dybdegang fuldt lastet på 10,60 m og en brutto tonnage på 26.659 BT. Skibet kan ikke anløbe havnen fuldt lastet, fortæller videre Mikael Jensen.

- Den er søsterskib til Maersk Edgar og Maersk Edvard, som ligeledes har anløbet Hirtshals havn, og de er de største skibe, der har anløbet havnen, målt på samlet tonnage. Superspeed færgerne er 211*258*6,55 og har en samlet vægt fuldt lastet på omkring 35.600 tons, hvor Maersk skibene er på ca. 60.000 tons, fortsætter Mikael Jensen.  

- Det er tankskibenes større dybdegang, der gør den store forskel, og de er 6 m bredere. Skibene sejler med raffinerede olieprodukter, forklarer Mikael Jensen.

I rederiets flåde er Maersk Etienne langt fra imponerende stort, men det fylder godt og rager højt op i Hirtshals Havn.

Kommentarer & synes godt omDenne reklameplads er ledig, kunne din virksomhed få gavn af pladsen? Så læs mere her:

Læs mere om annoncering