Kæmpe juleauktion til fordel for kræftsyge børn ved Open By Night

Handelschefen opfordrer alle erhvervsdrivende og andre til at bidrage med gaver.

Mere end 7 år siden

Som tidligere omtalt på Skipperposten sker der mange spændende ting, når Hirtshals Handelsstandsforening fredag den 29. november holder Open By Night. 

Ikke bare tændes juletræet kl. 19.00, men værd at nævne i sammenhængen er det helt sikkert især også, at Hirtshals denne aften kl. 20.30 er vært for Danmarks største juleindsamlingsshow med Bubber, hvilket ligeledes foregår på Den Grønne Plads. Pengene går direkte til kræftsyge børn.

-  I denne forbindelse vil vi gerne opfordre alle medlemmer, offentlige myndigheder, og alle erhverv i øvrigt, til at sponsorere en gave, som Bubber kan sælge på auktionen på fredag, fortæller handelschef Jens Brændgaard.

- Vi skal gerne samle rigtig mange penge ind til disse børn, så lad Hirtshals komme på det store landkort, som dem der fik samlet de fleste gaver, og dermed penge ind, til disse børn, fortsætter Jens Brændgaard.

Handelschef Jens Brændgaard kan i den sammenhæng kontaktes på tlf: 30 34 27 10. Derefter vil gaverne blive hentet fredag den 29. november inden kl. 12.00. 

Kommentarer & synes godt om