ADVARSEL: Fører af sort BMW truer børn til at køre med

En sort BMW med to unge mænd forfølger og truer børn til at sætte sig ind i bilen

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1782 dage siden

Der advares på Facebook om en sort BMW med to unge mænd, som i Hirtshals og omegn forsøger at få børn til at stige ind i bilen.

- En 10 årig dreng (navn fjernet) gik i går (red: den 28. februar) på Stendyssevej, hvor han blev kontaktet af to unge drenge i en sort bil. De prøvede med trusler at få ham til at sætte sig ind i bilen, og da han nægtede dette truede de ham med vold, hvis ikke han gjorde, hvad de sagde.. Han tog dog benene på nakken og løb ind af stikvejen ved Godi. De fulgte efter ham, men opgav heldigvis at gøre yderligere, skriver Morten på Facebook.

Efterfølgende er en anden dreng blevet jagtet i Hirtshals, igen af en sort BMW med tonede ruder, og en anden skriver således:

- Jeg kan desværre orientere om, at der i Hirtshals by har været 3 episoder med en sort BMW. Det drejer sig om 2 piger fra 7. klasse der gik sammen og så 2 episoder med 2 forskellige drenge fra 4. klasse. Alle fra Hirtshals skole.

Flere forældre og bekymrede indbyggere har efterfølgende kommenteret opslaget på Facebook, mange af dem er nu også selv bekymrede, når børnene er uden for rækkevidde.

Sagen er angiveligt efterfølgende blevet politianmeldt, men man vil fortsat gerne vide mere om, hvem det kan være. Derfor modtager Skipperposten også meget gerne tips her: Skriv til os.

Kommentarer & synes godt om