Vi kan med glæde præsentere vores helt egen nye WebTV-kanal

SkipperPosten Direkte sender, hvis alt går efter planen, live fra HHFs Vogn på fredag fra klokken 12

Vær venligst opmærksom på at denne artikel er udgivet for over et halvt år siden.

Skipperposten har stræbt efter at være et super hurtigt medie og nu opgraderer vi hastigheden yderligere.

Vi har nemlig som tidligere nævnt indgået et samarbejde med bordtennisklubben B75 hvor vi har invisteret i yderligere udstyr til vores kameraer.

Vi har derfor her på Skipperposten søsat vores WebTV-kanal "Skipperposten Direkte", som kan ses ved at besøge www.direkte.skipperposten.dk.

Hvordan fungerer WebTV-kanalen "Direkte"?

Hvordan tuner jeg ind?:
Vil du se med, skal du helt enkelt skrive "www.direkte.skipperposten.dk" i din browser, så kommer skærmen automatisk frem.

Hvordan ser jeg "Programoversigten", så jeg kan se de fremtidige programmer?

Du går ind på "www.direkte.skipperposten.dk" i din browser og ruller lidt ned. Under den store skærm står der, i kassen til venstre, "Programoversigt". Her kan du se dato og tid for de kommende udsendelser.

Hvordan vil det fungere fremadrettet?

  • Den nye WebTV-kanal vil for fremtiden sende fra forskellige events i Hirtshals og omegn, men den kommer ikke til at erstatte videoindslagene på selve avisen.
     
  • I starten vil "Direkte" fremstå mindre professionel, da vi kun har en brøkdel af det, vi skal bruge for at lave en professionel udsendelse. Dog er det selvfølgelig sidstnævnte, vi stræber efter, og derfor er de første par udsendelser også en test af muligheden for at lave noget direkte, hvorefter vi kan vurdere, om det kan betale sig at opgradere udstyret.

Kommentarer & synes godt omDenne reklameplads er ledig, kunne din virksomhed få gavn af pladsen? Så læs mere her:

Læs mere om annoncering