25-års jubilæum for Skolecup i Tannisbugthallen

Cuppet blev afviklet under stor deltagelse fra Tversted Skole, Bindslev Skole og Vendsyssel Friskole

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1756 dage siden

Det første Skolecup løb af stablen i 1989 ved et samarbejde mellem dameafdelingen og ungdomsafdelingen. Der havde dog været en forløber, som dameafdelingen havde været alene om, kaldt Girl-Cup.

Det var dog dengang for de omkringliggende skoler som Mosbjerg og Sindal, men fra 1989 har dysten stået mellem Tversted Skole og Bindslev Skole. Vi er derfor rigtig glade for, at Vendsyssel friskole har fået lyst til at deltage.

Rigtig mange børn har glædet sig til denne dag, som normalt bliver afholdt i slutningen af januar måned, men på grund af den hårde snefygning blev aflyst i 11. time.

- Det var derfor skuffende, at vi alligevel fik afbud i sidste øjeblik fra nogle hold, fortæller arrangørene til Skipperposten.

Der var tilmeldt 28 hold, hvoraf der som noget nyt var tilmeldt forældrehold, og det må siges, at det blev en stor succes. Også puljen med førskoleholdet og børnehaveklassen, blev afviklet i et hæsblæsende tempo, med flot spil fra både piger og drenge, som kun er 5- og 6 år.

Traditionen tro var der godt med publikum hele dagen, og der blev heppet højlydt på kammeraterne, og ikke mindst på forældrene når to klasser eller skoler ”sloges” mod hinanden.

Selv om vi i lokalområdet trues med skolelukninger m.m., håber vi på, at der også til næste år bliver et 26. Skolecup!

Ungdomsafdelingen vil gerne takke alle de forældre, der har været med til at samle holdene fra de forskellige klasser, og derved medvirket til, at rigtigt mange børn har fået en god oplevelse med spillet om den lille runde.

Vi vil også gerne rette en stor tak til lokalområdets dagligvarebutikker, som har sponseret spurtpræmier og forfriskninger.

Kommentarer & synes godt om