Slaget på Heden: Rollespil ved Passeren i Horne

I dag blev Muldvarpen, ved Passeren i Horne, midlertidigt forvandlet til et magisk middelalderland

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1780 dage siden

Området "Muldvarpen", ved Passeren i Horne, blev i dag for en stund forvandlet til et magisk middelalderland med bønder, møllere, hekse, krigere, lovløse, samt en konge og en dronning.

I Passeren blev der nemlig afviklet en hyggelig begivenhed, hvor børn og voksne var klædt ud i midelalderoutfit, for at udleve et fantastisk rollespil med alt hvad det indebar.

En helt speciel form for betalingsmiddel var indført, det var nemlig således at man skulle betale tre sten for at "købe" et stykke frugt, men var man løbet tør kunne man henvende sig til spillelederen.

En konge og en dronning var også i landsbyen, de kunne findes i toppen af det store tårn, hvor også tyvene var låst inde i tårnets kælder, som var vogtet af kongens garder.

Pladsen "Muldvarpen" var samlingssted når spillelederen skulle give en vigtig besked, men samme sted havde man også mulighed for at bage et lækkert snobrød.

Vi har samlet de sejeste stemningsbilleder fra dagen herunder..


Asbjørn (tv.) & Marius (th.) fremviser dagens værdifulde betalingsmiddel, som tyvene vil forsøge at stjæle, men kun fra de voksne. Foto: Christian Holm Pedersen.


Anton (tv.) & Rasmus (th.) kæmper om æren. Foto: Christian Holm Pedersen.


Landsbytossen udfordre til brydning. Foto: Christian Holm Pedersen.


Det royale par bestående af dronningen Julie (tv) & kongen Keiran(th.) stiller op til et billede. Foto: Christian Holm Pedersen.


Kongen, Keiran, tager kampen op for at beskytte kongeriget og sin dronning. Foto: Christian Holm Pedersen.

Kommentarer & synes godt omDenne reklameplads er ledig, kunne din virksomhed få gavn af pladsen? Så læs mere her:

Læs mere om annoncering