Nordjyske Jernbaner genoptager halvtimesdrift

Til december genoptager Nordjyske Jernbaner halvtimesdriften om eftermiddagen

Mere end 2 år siden

Siden den 22. oktober har Nordjyske Jernbaner udelukkende kørt med timeintervaller på togene mellem Hirtshals og Hjørring. Det er sket som et led i moderniseringen af systemerne på strækningen, hvor eftermiddagskøreplanen efterfølgende er blevet reduceret således, at der på hverdage kun kører tog én gang i timen efter klokken 9.00.

Fra og med den 9. december genindfører Nordjyske Jernbaner deres halvtimesdrift om eftermiddagen, det betyder at rejsende endnu engang vil kunne køre med de nordjyske tog hver halve time, og den beslutning er de rejsende glade for.

Det er jo udfattelig bøvlet. Efter en lang arbejdsdag skal man stå og vente i op mod en time, og når så toget endelig kommer, så er det så fyldt op at der simpelthen er folk som må stå op på turen, fortæller en rejsende til Skipperposten.

De rejsende som Skipperposten har talt med ytre alle deres begejstring for genindførelsen af halvtimesdriften fra december, men har dog også forståelse for at det arbejde som Nordjyske Jernbaner har udført på strækningen har skabt ændringer.

Kommentarer & synes godt om