Ezee Fitness i Hirtshals er også lukket

Efter statens rekommendation lukker Ezee Fitness nu også ned

7 måneder siden
Populær artikel

Efter Statsministerens udmelding onsdag aften, følger Ezee Fitness på Kærvej nu også ministerens råd, og lukker for centeret i minimum to uger. Det oplyses også, at der arbejdes på at sætte alle medlemskaber i bero.

Vi kan som Bestyrelse ikke tillade os, at være eneste sportstilbud i Hirtshals, som ikke følger Regeringens opfordring - uagtet personlige holdninger til Covid19’s status, oplyser Lars Bo Gaardboe på Ezee Fitness Hirtshals.

Ezee Fitness er en forening, og derfor mener man ikke at kunne tillade sig at stille sig på sidelinien, og blot ignorere Statens anbefalinger. Det er naturligvis fuldt forståeligt at centeret lukkes efter anbefaling fra Statsministeren, men det skaber alligevel en smule tumult på Facebook. Her snakker flere om blot at køre til Hjørring og træne, hvilket ikke ligefrem formindsker situationen og smitten.

Centeret oplyser iøvrigt, at det ikke er “farligheden” som er skyld i at Danmark lukkes ned, men i virkeligheden den hastighed, hvorpå COVID-19 spreder sig, og derved belastningen af sundhedsvæsenet.

Kommentarer & synes godt om