Guide-lines optegner nye vejstriber på Ålborgvej [597]

Firmaet Guide-lines fra Støvring arbejder på at optegne de manglende striber på Ålborgvej

Mere end 11 år siden

Guide-lines er i øjeblikket igang med at nedlægge nye striber på Ålborgvej mellem rundkørslen ved Go'on og rundkørslen ved Åbyen og Horne.

Forretningen som har 30 ansatte og kun er otte år gammel er blevet valgt af staten til at vedligeholde veje, da de efter valg er blevet taget på baggrund af deres billige løsninger og flittige arbejdskræft.


Hastighedsbegrænsningen er nedsat fra 90 km/t. til 50 km/t. Foto: Christian Holm Pedersen.

- Vi kan ligge omkring 10 kilometer striber på en lige landevej hver dag, det kan dog ikke lade sig gøre helt så hurtigt på en strækning som denne da der er en del trafik, fortæller direktør Jesper Sørensen fra Guide-lines til Skipperposten.

Guide-lines laver ikke udelukkende striber på vejene, de laver også parkeringspladser, skridsikring og ganganvisning, stier, pladser og byrum, samt legepladser og andre atletiske aktiviteter.


Følgende stykke vej er under optegning. Grafik: Google Maps og Christian Holm Pedersen.

- Vi er altid på jagt efter vækst og dygtige folk, vi har i forvejen dygtige og flittige folk fra Hirtshals omegn, men vi kan altid bruge nye medarbejdere fra det område, fortæller Jesper Sørensen til Skipperposten afslutningsvis.

Guide-lines kan ikke fortælle præcis hvornår arbejdet er færdigt, men det forventes ikke at tage mere end en dag eller to.


Guide-Lines folk lagde slagplan på holdepladsen før Go'on. Foto: Christian Holm Pedersen.

Er du interesseret i job hos Guide-lines? - Så besøg dem her: www.Guide-lines.dk

Kommentarer & synes godt om