Sabaon Hassanzai overtager pizzariaet Buffalo

Sabaon Hassanzai overtager pizzariaet fra hans fætter Jamal som skal på ferie

Mere end 8 år siden

Fik du ikke din pizza til tiden i går, eller var der noget som ikke var helt som det burde? - Så er det korte svar at der er kommet ny butikspasser hos Buffalo Pizza i Hirtshals.

Den kun 22 årige Sabaon Hassanzai skal fra i dag passe butikken, uden at den nuværende ejer Jamal kigger ham over skulderen. Jamal, som har haft butikken i flere år, tager på velfortjent ferie til hjemlandet i et par år. I denne periode skal den nye unge mand selv stå for at passe butikken, og om Jamal genoptager butikken efter ferien er uvist.

- Jeg har godt nok lavet pizza i 7 - 9 år, men det er altid lidt stress på når man skal starte for sig selv. Men jeg kender butikken da jeg jo har arbejdet her før, fortæller Sabaon til Skipperposten.

Sabaoon har iøvrigt fornyligt gennemført Handelsskolen med en flot karakter og et patent på en god idé i baglommen, nu går han så i krig som selvstændig pizzamand i Hirtshals.

Også nyt menukort til butikken

Ud over ændringer i ejerskabet kommer der også, den 1. september, ændringer på menukortet. Som Sabaoon siger skal der tilføjes flere ting, men uden at fjerne for mange pizzaer og andre grillretter.

Kommentarer & synes godt om