Effektiv wire-service nu fra Tor-Mo Trawl

Trawl- og vodbinderiet Tor-Mo Trawl på Nordvestkajen tilbyder nu også wire-service

Mere end 7 år siden

Fiskere og maritime fartøjer i Hirtshals havn tilbydes nu wire-service fra Nordvestkajen i Hirtshals havn af Tor-Mo Trawl. Jesper Hjermitslev og hans virksomhed Tor-Mo Trawl yder wire-service døgnet rundt efter at have købt wire-service konceptet af naboen, Hirtshals Sejlmageri, som har kørt wire-service siden 1960. Kvalitet og god service er stadig nøgleordene hos Tor- Mo Trawl, Så skal fiskere eller andre maritime fartøjer have wire-service er Tor-Mo Trawl nu leveringsdygtig.    

Så skal wiren repareres eller udskiftes omgående. Når uheldet er ude, så er Tormo-Trawl i Hirtshals på pletten klar med wire-service i samme øjeblik, båden er i havn. - Wire-service omfatter bl.a. opmåling af wirer, salg og justering.

- En wire-vogn med spoler kræves for at give effektiv wire-service. Vi har derfor medkøbt wire-vognen med tre spoler fra naboen, Hirtshals Sejlmageri. Nu kan vi spole wirer op på tre spoler, montere de nye wirer i enden og spole det hele ombord igen. Eller vi kan spole gamle wirer ud og sætte nye wirer på udstyret. Det betyder hurtige og effektive arbejdsgange til gavn for kunderne, for fiskeskibene og for Tor-Mo Trawl, siger indehaveren Jesper Hjermitslev.

- Tor-Mo Trawls direktør er en ung og driftig forretningsmand med konkurrencedygtige priser, som fiskerne har stor gavn af at købe service hos. Derfor overdrager vi med god samvittighed vores kundeportofølge og vores wire-service med vogn og spoler til Tor-Mo Trawl og koncentrerer os om vores kerneydelser, siger indehaveren af Hirtshals Sejlmageri, Ole Olsen.

Tor-Mo Trawl er etableret i 1994. Jesper Hjermitslevs har som daglig leder syv dygtige ansatte til firmaets brede vifte af leverancer. Tor-Mo Trawl er foruden den nye wire-service leveringsdygtig i fiskeredskaber, skibsudstyr og alle typer trawl. Tor-Mo Trawls 2400 kvm store haller på Nordvestkajen i Hirtshals giver god plads til moderne trawl og udstyr og til wire-service til skibene.

Tor-Mo Trawl er altid på udkig efter forbedringer for kunderne. Jesper Hjermitslev samarbejder med Greenline Fishinggear i Sæby om udvikling af selektive redskaber til reduktion af bifangster. Efter succes i Alaska med de selektive paneler, gør Tor-Mo Trawl og Greenline Fishinggear nu et fælles fremstød med paneler på det europæiske marked. De udvikler excluder-net, som med et system af små og større netmasker sorterer bifangster og leder uønskede fisk fra trawlet uskadte ud i havet igen. Nye excluder trawl er på tegnebrættet til sperling-fiskeri og til fiskeri efter fladfisk, hvor bifangst reduceres fra i havet og sparer fiskerne for tid, arbejde og penge.

- Tor-Mo Trawls og Greenline Fishinggears koncept er, at panelerne til reduktion af bifangster er opbygget i net og består af bløde materialer, som er lette at køre på tromlen. De nye og rationelle fiskeredskaber betyder et bedre arbejdsmiljø for fiskerne på dækket. Og uanset om vi taler om wire-service, fiskeredskaber, skibsudstyr, alle typer trawl og de rationelle nye excluder-net, så kan kunderne regne med professionel behandling, siger Tor-Mo Trawls leder.

Skribent: Journalist, Hasse Boe

Kommentarer & synes godt om