Familie- & Firmaidræt byder velkommen til en ny sæson

Ny sæson hos Hirtshals Familie- & Firmaidrætbliver skydes i gang, mens sommeren går på hæld

Mere end 11 år siden

Sæson 2014/2015 bliver skudt i gang, mens sommeren går på hæld. Men med et nyrenoveret motionscenter og med tilbud til enhver smag kan Hirtshals Familie- & Firmaidræt uden problemer give medlemmerne sved på panden de næste mange måneder.

Der er noget for de fleste, når Hirtshals Familie- & Firmaidræt – HIFFI - byder velkommen til en ny sæson med motion og samvær. Sæsonprogrammet indeholder både velkendte aktiviteter og nyheder.

Nyhederne

Beboerne i Hirtshals kan se frem til tre nyheder, nemlig: et ny renoveret motionscenter og et nyt indoor biking-lokale med ”Praxtour Cykler”, som eksempelvis kan simulere en tur op af Alpe d’Huez.

Netop cykling er en populær idræt i Hirtshals Familie- & Firmaidræt, der sidste år startede ”HIFFI cykler”, som er blevet godt modtaget.

Med de nye faciliteter glæder foreningen sig til at kunne give medlemmerne nogle endnu bedre oplevelser på to hjul – også dem, der står fast i et lokale.

”Vi kan mærke, at både landevejscykling og indoor biking er noget, der falder i vores medlemmers smag. Vi har nogle gode oplevelser på sadlen – og med de nye faciliteter bliver det kun bedre. Jeg glæder mig også meget til at se, hvordan vores opkvalificering af motionscenteret bliver modtaget”, siger Jens Kjærsgaard fra HIFFI Cykler.

Klassikerne

Aktiviteter som badminton, morgensvømning, Callanetic og familieidræt bliver på listen over tilbud i denne sæson.

”Familieidræt fredag aften er en oplagt mulighed for at starte weekenden på en sjov og aktiv måde. Der er både tilbud til børnene og forældrene”, fortæller formand hos Hirtshals Familie & Firmaidræt Susanne Møller Pedersen

Se program, tider og priser på www.hiffi.dk

Kommentarer & synes godt om