B75´er gør god figur i svensk 3.division

I går var Tobias for anden gang i denne sæson i Sverige for at spille i den grønne Särö-trøje

Mere end 10 år siden

Den blot 18-årige B75'er Tobias Dyrendal fra Horne, som i indeværende sæson har optrådt både på B75's Jyllandsserie- og 2. Divisionshold, samler international erfaring på den anden side af Kattegat. Udover sin optræden i den lyseblå B75 trøje, spiller Tobias nemlig også for Särö i den svenske 3. division. En mulighed der er opstået igennem B75´s store internationale netværk. Den svenske bordtennisspiller og fuldtidstræner Fredrik Asklund, bedre kendt som ”Fribbe”, har igennem de sidste 8 år været træner på samtlige af B75´s jule- og sommerlejre, og da han i sommers spurgte Tobias, om han kunne tænke sig at blive holdkammerat og spille for hans svenske klub Särö i den svenske 3. division, tøvede den unge Horne-dreng ikke med at slå til.

Søndag d. 23/11 var Tobias for anden gang i denne sæson i Sverige for at spille i den grønne Särö-trøje. Der skulle spilles to kampe; og første kamp blev et knebent nederlag på 6-8 til rækkens næstbedste hold Kungsbacka. Efter kampen udtaler Tobias : ”Jeg spillede fantastisk trods en dårlig start, hvor jeg taber 3-0 mod den bedste spiller i 3. division. Herefter vinder jeg mine næste 2 kampe mod spillere, som er blandt de bedste i 3. division herovre i Sverige. Så alt i alt en rigtig god og lærerig holdkamp for mig personligt.”

I søndagens anden kamp skulle Tobias og Särö møde Falkenberg; og med 8-2 i Särö´s favør, fik Tobias´s svenske klub sin første sejr i denne sæson.

Tobias udtaler om kampen : ”Jeg vandt over deres to bedste spillere; den ene vandt jeg 3-1 over og den anden, som klart var deres bedste spiller, vandt jeg 3-2 over. Herudover fik jeg min første doublesejr her i Sverige; i doublens femte og afgørende sæt vandt vi 11-4, hvor jeg i kampens sidste boldduel afslutter med en kanon af en forhånd. Jeg er rigtig godtt tilfreds med weekendens indsats og resultater.” 

Kommentarer & synes godt om