Vivi har startet ny systue på Margrethevej

Vivi Hede Sigurdsson har igen startet systue i Hirtshals efter en længere pause

Mere end 6 år siden

Eftere en længere pause har Vivi Hede Sigurdsson åbnet en ny systue, på Margrethevej i Hirtshals. Den nye systue, "Vibsen´s Systue", har siden November beskæftiget sig med salg af blandt andet puder, øreringe og diverse bestillingsarbejder.

- Jeg har åbnet min egen systue i hjertet af Hirtshals midtby. En systue med masser egne kreationer og nymoderne farver, fortæller Vivi Hede Sigurdsson.

Vivi Hede Sigurdsson er 56 år gammel og meget kreativ, derudover har hun også mange års erfaring inden for syning og har endda arbejdet for butikker som syerske tidligere.

Vivi åbnede sin første systue i 2000, men lukkede den så igen i 2005 - 2006, nu har hun så igen taget springet og startet forretning.

- Jeg kan tilbyde alt indenfor for syning, hækling, brodering, reparationer af tøj, gardiner mm. Jeg sælger sågar også øreringe, som jeg selv laver, og de er selvfølgelig nikkelfri, fortæller Vivi.

Vivi syer i øjeblikket fra sin lille systue i sin private bolig, men har planer om at udvidde til flere rum som tiden går.

Besøg også "Vibsen´s Systue" på Facebook, ved at klikke her: Vibsen´s Systue.

FAKTA OM SYSTUEN
Adresse: Margrethevej 2, 9850 Hirtshals
Telefon: 23601458
PRODUKTER
Puder, koster 250 til 300 kroner.
Øreringe, koster 80 kroner.
Derudover også diverse bestillingsopgaver

Kommentarer & synes godt om