Horne Efterskole har søsat et helt nyt linjefag

På Horne Efterskole kan man nu vælge ´´horneBasket´´ som sit linjefag

Mere end 8 år siden

På Horne Efterskole har man som det seneste tiltag nu mulighed for at få basketball på skoleskemaet med det nye linjefag: "horneBasket".

- Med en engageret uddannet basketballtræner i spidsen for to ugentlige træninger på sammenlagt fire timer er vi glad for, at kunne tilbyde dette ekstra linjefag til alle interesserede elever uanset, om du er øvet eller ny i sporten, skriver Horne Efterskole.

Det nye linjefag er i ørigt placeret på skemaet om aftenen, hvilket altså betyder at det er muligt med et ekstra linjefag oven i det som eleven i forvejen har valgt.

- Gennem udfordringer i træningen vil du lære at udvikle dit eget spil samt holdspillet med kammeraterne. Denne udfordring vil blandt andet være teknisk/taktisk træning, fysisk træning og springtræning samt mental træning, skriver efterskolen.

horneBasket deltager også i turneringer

Sammen med horneBasket på skemaet er også turneringer og kampe mod andre efterskoler og klubber i hele Nordjylland, herunder også en tur for linjen til Aalborg for at se ligaholdet ”Aalborg Vikings” spille udvalgte hjemmekampe.

Elsker du derfor en sport med stor alsidighed, masser af bevægelser med og uden en bold og sjov og hyggeligt samvær med kammerater , må basketball bestemt være noget for dig.

Som i Disney`s tegnefilm om ”Lilo & Stitch” sætter vi betydningen af ordet ”ohana” højt.” Ohana” er hawaiiansk og betyder familie og ”familie betyder, at ingen bliver efterladt eller glemt”.

På basketballholdet såvel som for resten af skolen vil du altid være et familiemedlem og vi ser meget frem til, at skulle byde netop dig velkommen i vores ”Basket-ohana” . 

- Horne Efterskole

Kommentarer & synes godt om