Foredrag med Hanne og Hartvig Weber Hansen torsdag

I går var omkring 86 mennesker samlet til foredrag med Hanne og Hartvig i Borgernes Hus

Mere end 10 år siden

Torsdag aften var omkring 86 spændte mennesker samlet til foredrag med Hanne og Hartvig Weber Hansen i Borgernes Hus i Uggerby. Foredraget startede klokken 19.30 og folk var spændte og klar inden start.

Arrangementet blev indledt med velkomsttale af formanden Merete Lynge Svenningsen, som præsenterede aftnens foredrag, samt informerede om muligheden for at købe kaffe og kage for 10 kroner pr. kop og stykke.

Herefter blev ordet givet til Hartvig, som indledte med at fortælle om han og Hannes tur til Grønland hvor de har været udsendt som skolelærere. Senere blev mikrofonen givet til Hanne, som også kunne fortælle en helt masse om deres Grønlandstur, samt flere ture til andre destinationer omkring i verden.

- Der er normalt over 70 gæster til arrangementerne, i dag er der omkring 86, men der er aldrig under 60. 60 er det laveste tal vi nogensinde har oplevet, fortalte formanden Merete til Skipperposten.

Efter velkomsttalen og inden foredraget var der i øvrigt sang, hvor alle var lige så begejstret for at synge med.

Foredragsholderne, som fornyligt har haft guldbryllup, rejser i øvrigt igen ud af landet mandag og retunerer først igen til påske.

Stemningsbilleder

Formanden indleder aftenen med velkomsttale

Hartvig Weber Hansen indleder foredraget med at snakke om Grønland

Hanne Weber Hansen overtog mikrofonen og fortsatte foredraget med egne ord

Efter godt halvanden time var der pause med kaffe og kage

Kommentarer & synes godt om