Birgitte klar med yogaundervisning for alle hver torsdag

Lokalerne er fundet og planerne er lagt - nu er Birgitte Nielsen klar med yoga hver torsdag

Mere end 7 år siden

Efter Skipperposten den 30. januar skrev om Birgitte Nielsens ønske om at opstarte yogaundervisning, er der sket store fremskridt i sagen. Birgitte har nu lavet aftale med Asdal Sognegaard, hvor Birgitte fremover vil afholde Yoga hver torsdag, fra 19.00 til 20.30.

- Det koster 300 kroner for de sidste fem gange af denne sæson, derefter begynder vi på næste sæson af 10 gange til 600 kroner, fortæller Birgitte til Skipperposten.

Alle er velkomne til at deltage i undervisningen, man skal selv medbringe yogamåtte, et tæppe, vand og en pude at sidde på. Tilmelding sker ved at sende Birgitte en e-mail på birghyld@hotmail.com, eller ved at ringe til hende på 23640973.

Næste undervisning er den 26. februar, fra klokken 19.00 til 20.30.

Yoga er godt for mange ting

- Yoga er super godt for kroppen, det virker både afstressende og det kan hjælpe dig til at finde dit sande jeg. Bare helt simple vejrtrækningsøvelser kan gøre meget, fortæller Birgitte.

Alle kan være med til yoga, bare en lektion på 1½ time kan således afstresse dig, det er allerede otte medlemmer klar over - og mange flere er med på idéen på Facebook.

- Det idéelle medlemstal er nok en 15-20 personer, det kunne være helt fantastisk - og så er det jo også en ting som man kan tilbyde turister, afslutter Birgitte.

Læs også: Birgitte vil starte yogaundervisning i Hirtshals

Kommentarer & synes godt om